گروه صنعتی زینوجام با مسئولیت محدود، فعالیت خود را از سال 1399 در زمینه طراحی و تولید ملزومات دکوراتیو شیشه آغاز کرد و توانست در همین مدت کوتاه با تلاش متخصصان مجرب، تیم حرفهای، و لطف پروردگار در تولید گل های دکوراتیو شیشه و پروفیل های مرغوب سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص دهد.
این مجموعه با افتخار در طول این مسیر ارا ئه کالا و خدمات با کیفیت بالا را سرلوحه خود قرار داده است.
کلیه فرآیندهای کاری اعم از مهندسی فروش، تولید، و خدمات تحت سیستم مدیریت یکپارچه بر پایه الزامات استانداردهای موجود، پایش و مدیریت میشود.
گروه زینوجام با بهرهگیری از فناوری و دستگاههای روز دنیا و با استفاده از نیروهای متخصص اقدام به تولید دکوراتیوهای متنوع شیشه کرده است.
این مجموعه با تکیه بر تجربه خود و برای تحقق بخشیدن به خواستههای معماران و طراحان فضاهای داخلی در زمینه تولید دکوراتیو شیشه و پروفیل، در مسیر طراحی و نوآوری فعالیت میکند.
گروه صنعتی زینو جام با هدف زیباسازی محیط زندگی و محیط کار در زمینه طراحی و ساخت گل دکوراتیو و شیشههای دکوراتیو فعالیت خود را ادامه میدهد.
زیبایی در معماری کلاسیک ایران جز جدا ناشدنی از زندگی مردم کهن ایران زمین بوده و هماکنون نیز در این جهت گامهای بسیاری را برداشته است.
دکوراسیون شامل هنر و دانش طراحی، برنامه ریزی، مشاوره، نظارت و پیادهسازی دکوراسیون داخلی و مبلمان میباشد. دکوراسیون برای رسیدن به محیط مطلوب مخاطب، رفع نیاز وی و نیز تغییر فرهنگ و زیباسازی محیط به کار میآید. همه ما بارها با واژه "دکوراسیون داخلی" روبرو شدهایم و هر کدام به نوعی با این مفهوم آشنا هستیم. لغت نامه آکسفورد این عبارت را به صورت زیر تعریف میکند: هماهنگسازیای که برای به جلوه درآوردن رنگ ها، اسباب و اثاثیه، و سایر اشیا در یک اتاق یا یک ساختمان طراحی شده است. همه انسانها زمانی را صرف چیدمان اتاق شخصی، منزل، محل کار و تزئین کردن این فضاها میکنند. بنابراین هر کدام از ما انسان ها به نوع تجربه اجرای دکوراسیون داخلی را داشتهایم. اما به طور اصولی و حرفه ای دکوراسیون داخلی هم مانند تمام علوم و هنرهای دیگر، اصولی دارد. دکوراسیون داخلی زیرمجموعه معماری داخلی است و به معنای خلق فضای زیبا و کاربردی است و در ایران معماری داخلی ویژگی های منحصر بفردی نظیر محاسبات دقیق، طراحی و فرم مطلوب، ستونهای بلند، و تزئینات مختلفی نظیر استفاده از شیشههای رنگی یا تراشکاری شده را شامل میشود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی، همانطور که در بحث مصالح و متریال ساختمانی تفاوت چشمگیری نسبت به گذشته دیده میشود، در دکوراسیون داخلی نیز تفاوتهای زیادی به چشم میخورد. تمام انسانها در طول زندگی خود سوار بر موج تغییرات سبک زندگی هستند و همه انسان ها، شاهد تفاوت مصالح ساختمانی و دکوراسیون حرفهایتر بودهاند.
یکی از اصلی ترین المان های تشکیل دهنده دکوراسیون داخلی از دیرباز تاکنون "شیشه" بوده است. سابقه استفاده از شیشه در دکوراسیون داخلی در دنیا بسیار طولانی است و در ایران به هزاره دوم پیش از میلاد مسیح و منطقه چغازنبیل بازمیگردد. اما بیشترین استفاده از شیشه در معماری و دکوراسیون داخلی ایران به سالهای بعد از ورود اسلام میرسد.
دوران سلجوقیان، دوران اوج هنر شیشه گری در ایران بود و از آنجایی که در هنر معماری ایرانیان، نور و رنگ حائز اهمیت است، استفاده از شیشه های رنگی بسیار رایج بود. زیبایی شناسی، دورکردن حشرات، و کنترل انرژی در فصل های متخلف را میتوان از دلایل استفاده از شیشه های رنگی در معماری قدیم ایران نام برد.
اما استفاده از شیشه در معماری به گذشته ختم نمیشود و شاید در معماری مدرن ایرانیان شیشه رنگی کاربرد زیادی نداشته باشد ولی در معماری مدرن ایرانی و حتی کشورهای دیگر شیشه همواره مهمترین المان بوده و هست و فقط نحوه استفاده از شیشه تغییر یافته است و با تغییر سلیقه و پیشرفت تکنولوژی، از شیشه های رنگی به شیشه های تراشکاری شده یا شیشه های دارای دکوراتیو رسیده ایم.
در طراحی داخلی مدرن، شیشه کاربردهای شگفت انگیزی دارد که عبارتند از:
پارتیشن شیشه ای، بلوک شیشه ای، درب شیشه ای، کفپوش شیشه ای، سقف شیشه ای، باکس پله شیشه ای، کف پله شیشه ای، آبنمای شیشه ای، و مبلمان شیشه ای.
و اگر بخواهیم انواع شیشه در صنعت ساختمان را نام ببریم، باید به کاربرد شیشه در بخش های مختلف ساختمان توجه داشته باشیم و از این منظر، شیشه سودالایم، شیشه تخت، شیشه مشجر، شیشه رفلکس، شیشه مات، شیشه ضدآتش، شیشه دوجداره، شیشه مسلح، شیشه سکوریت، شیشه نشکن (دو یا چندلایه)، شیشه رنگی، بلوک شیشه ای، شیشه لعاب دار، شیشه لمینت، شیشه خود تمیز شونده، شیشه هوشمند (مات شونده برقی)، شیشه خم، شیشه کریستال، شیشه تاشو و... از جمله شیشه هایی هستند که بسیاری از آنها در ساخت و ساز یا حتی در صنایع دیگر استفاده میشوند.